1401\05\29 10:16:18


آشنایی با خواص طالبی و گرمک

آشنایی با خواص طالبی و گرمک مجموعه: خواص مواد غذایی  آشنایی با خواص طالبی از خواص طالبی و گرمک چه میدانید؟گرمک پوسته ای کرم رنگ و گوشتی زرد رنگ دارد و به نام کانتالوپ هم شناخته می شود. این میو ی شبیه به خربزه خوش طعم است و ظاهر عجیبی دارد و سرشار از مواد مغذی است

تبلیغات
کارتن سازی در تهران

کارتن سازی در تهران با فیدار پک بهترین و با دوام ترین کارتن ها را از فیدارپک تهیه کنید با کیفیت ترین متریال کارتن سازی در تهران

آشنایی با خواص طالبی و گرمک مجموعه: خواص مواد غذایی   آشنایی با خواص طالبی   از خواص طالبی و گرمک چه میدانید؟ گرمک پوسته ای کرم رنگ و گوشتی زرد رنگ دارد و به نام کانتالوپ هم شناخته می شود.

این میو ی شبیه به خربزه خوش طعم است و ظاهر عجیبی دارد و سرشار از مواد مغذی است. علیرغم شباهت های این میوه با طالبی ولی این دو میوه تفاوت هایی هم با هم دارند ازجمله اینکه گوشت درون گرمک برخلاف طالبی که سبزرنگ است، زردرنگ می باشد. همچنین طالبی مثل هندوانه خطوطی بر روی پوست خود دارد، ولی گرمک فاقد این خطوط است.   تفاوت گرمک و ملون گرمک و ملون هر دو دارای پوستی بدون خط هستند ولی تفاوت این دو در رنگ میوه است. ملون شبیه طالبی است و رنگی سبز دارد در حالی که گرمک دارای رنگ زرد است.   البته با توجه به این که گرمک و طالبی از نظر شکل ظاهری با هم متفاوت هستند ولی از نظر ترکیبات شیمیایی تقریباً مشابه همدیگر می باشند.   تفاوت طالبی و گرمک با این که این دو میوه تفاوت هایی دارند اما معمولاً با هم اشتباه گرفته می شوند.   تعدادی از تفاوت های طالبی و گرمک: * رنگ داخل طالبی کاملاً سبز است ولی گرمک رنگی زرد دارد. * طالبی دارای خط های سراسری از محل بوته است که گرمک این خطوط را ندارد.   * طالبی معمولاً طعمی شیرین تر از گرمک دارد. * داخل گرمک کمی از طالبی نرمتر می باشد.   گرمک به علت داشتن انواع ویتامین های گروه ب، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و روی، ویتامین C و کارتنوئید موجب سلامت چشمها و کاهش خطر ابتلا به آب مروارید می شود.   از خواص گرمک می توان به مبارزه از سرطان اشاره کرد   آشنایی خواص طالبی و گرمک ویتامین ها و مواد معدنی دیگر | ویتامین ها و مواد معدنی دیگر یک فنجان طالبی حاوی 1.5 گرم پروتئین است.

همچنین مقادیر کمی از بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی دیگر از جمله:   - ویتامین K - نیاسین - کولین - کلسیم - منیزیم - فسفر - فلز روی - فلز مس - منگنز - سلنیوم   این فواید سالم باعث می شود که طالبی از میوه های مناسب و مغذی و میوه ای مفید باشد.   پتاسیم یک گوه از طالبی متوسط ​​تهیه می کند. از ارزش روزانه پتاسیم پتاسیم یک ماده معدنی مهم الکترولیت است.   طبق گزارش انجمن قلب آمریکا، پتاسیم به حفظ تعادل مناسب آب بین سلول ها و مایعات بدن کمک می کند.   پتاسیم همچنین برای سلامتی عصب و انقباض مناسب ماهیچه ها بسیار حیاتی است. خوردن یک میان وعده سرشار از پتاسیم مانند طالبی بعد از ورزش به دوباره پر شدن الکترولیت های کاهش یافته کمک می کند.   خواص طالبی و گرمک   فیبر فواید سلامتی فیبر بالا، به جلوگیری از یبوست کمک می کند.

رژیم غذایی با فیبر بالا ممکن است:   _ خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت را کاهش دهد. _ فیبر باعث احساس سیری طولانی تر می شود به همین دلیل به شما در کاهش وزن کمک می کند.   آب زیاد طالبی و گرمک مانند اکثر میوه ها، طالبی تقریبا 90 درصد از مقدار زیادی آب برخوردار است. خوردن طالبی به شما کمک می کند که در طول روز هیدراته بمانید، که این برای سلامتی قلب بسیار مهم است.   وقتی هیدراته می شوید، قلب شما برای پمپ کردن خون به سختی کار نمی کند. هیدراتاسیون خوب همچنین محافظت می کند:   _ گوارش _ کلیه های سالم _ فشار خون سالم   کمبود خفیف هیدراتاسیون ممکن است باعث : _ سرگیجه _ سردرد _ ادرار کمتر _ پوست خشک _ دهان خشک _ یبوست   موارد جدی ممکن است جدی باشد و منجر به موارد زیر شود : _ ضربان قلب سریع _ گیجی _ فشار خون پایین _ پوست ساییده شده _ ناخودآگاه _ کمبود آب بدن نیز یک عامل خطر برای ایجاد سنگ کلیه است.   خوردن میوه های سرشار از آب مانند طالبی نیز می تواند کمک کند.   میوه گرمک و خواص گرمک و طالبی   ویتامین C طالبی سرشار از ویتامین C است.

ویتامین C در تولید : _ رگ های خونی _ غضروف _ ماهیچه _ کلاژن در استخوان ها   تحقیقات بیشتر در مورد ویتامین C برای اثبات اثربخشی آن در برابر بیماری هایی مانند: _ آسم _ سرطان _ دیابت   با این حال، خوردن غذاهای سرشار از ویتامین C ممکن است به کاهش مدت زمان علائم شما در صورت بروز سرماخوردگی کمک کند و باعث افزایش سیستم ایمنی بدن می شود.   بهبود بینایی یکی دیگر از خواص گرمک بهبود بینایی می باشد. ویتامین (C) و کاروتنوئیدهای موجود در میوه گرمک برای حفظ سلامت چشم مفید هستند. آن ها با کاهش خطر ابتلا به آب مروارید و دژنراتیو ماکولا در ارتباط هستند.   جلوگیری از سرطان از خاصیت گرمک است میوه گرمک در جلوگیری از ابتلا به سرطان و ریشه کن سازی رادیکال های آزاد، مواد مضر متابولیسم سلولی که منجر به ابتلای تعدادی از مشکلات خطرناک می شود، کمک می کند.

میوه گرمک منبع غنی از بتاکاروتن، یک کاروتنوئید ضروری است که بدن نیاز دارد. این نه تنها یک پیش ساز از ویتامین (A) است، بلکه نشان داده شده است که به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل می کند. این ماده مغذی دارای ارتباط با کاهش شانس ابتلا به انواع مختلف سرطان ها است و همچنین مواد فیتو شیمیایی موجود در میوه‌های تازه مانند گرمک همچنین در درمان ضد تومور دارای کاربرد است.   طالبی برای کنترل دیابت: طالبی با بهبود سوخت و ساز انسولین مرتبط است که به معنای نوسان ثابت تر سطح قند خون و مانع از افزایش خطرناک آن است.

طالبی همچنین به این علت شناخته شده است که شدت اکسیداسیون را بر روی کلیه کاهش می دهد که می تواند از بیماری های بیشتر مرتبط با کلیه ها جلوگیری کند.   آیا می دانید خواص گرمک چیست ؟   طالبی و خاصیت ضد پیری برای حفاظت از پوست و تسریع فرایند ترمیم بدن ما به کلاژن احتیاج دارد. کلاژن ماده ای است که از اثرات پیری زودرس جلوگیری می کند. شما می توانید این ماده ی مفید را در طالبی پیدا کنید.

مصرف این میوه مطمئنا شما را از پیری زودرس دور نگه می دارد و باعث می شود جوانتر به نظر برسید.   سلامت چشم طالبی غنی از بتاکاروتن است که برای افزایش قدرت دید و حفظ سلامت چشم‌ها مفید است. بتاکاروتن به ویتامین A. تبدیل و توسط بدن‌مان برای بهبود عملکرد چشم به خصوص در وضعیت‌های کم نور استفاده خواهد شد.   پیشگیری از حملات قلبی با مصرف طالبی محتوای آدنوزین در طالبی فقط باعث پیشگیری از ابتلا به سرطان نمی شود بلکه از رسوبات خون که به حمله‌ی قلبی و سکته منجر می شود نیز جلوگیری می کند.

آدنوزین می تواند به شما کمک کند سلول های خونی را منکوب کنید و در نتیجه خطر سکته یا حمله‌ی قلبی به حداقل خواهد رسید.   طالبی و مسکن معده درد معده درد معمولا به دلیل خوراکی هایی به وجود می آید که مصرف می کنیم. طالبی می تواند راه حلی برای معده درد شما باشد، زیرا 90 ٪ آن از آب تشکیل شده است. طالبی برای تسکین معده درد و مشکلات گوارشی مفید است.

بنابراین، اگر دچار این مشکلات هستید، طالبی مصرف کنید.   درمان آرتریت با مصرف گرمک از فواید گرمک می توان به دارا بودن خصوصیت ضدالتهابی اشاره کرد. با مصرف گرمک در رژیم غذایی، فرد می تواند به جلوگیری از استرس اکسیداتیو در مفاصل و استخوان ها کمک کند، درنتیجه باعث کاهش بروز التهاب در بدن می شود. التهاب مزمن این ناحیه های حیاتی می تواند منجر به بیماری هایی مانند آرتریت شود، در صورتی که احساس درد در اطراف مفصل دارید، مقدار زیادی طالبی را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.   نرم کننده و مرطوب کننده موی سر گرمک آب زیادی دارد و به عنوان یک نرم کننده و مرطوب کننده طبیعی موی سر عمل می کند.

برای تهیه ماسک زیبایی گرمک برای موی سر یک فنجان گرمک را با چنگال له کنید و پس از شستشوی مو ها، این ماسک را بر روی موی سر بمالید و ماساژ دهید، بگذارید 10 دقیقه بماند و سپس بشویید.     خواص طالبي چيست ؟   خواص درمانی گرمک و طالبی : • طالبی میوه ای اشتها آور است. • طالبی، ادرارآور، نرم كننده (ملین) و موجب طراوت و شادابی پوست بدن است.   • گوشت طالبی برای تسكین سوختگی های سطحی و یا درمان ورم پوست موثر است. • خوردن طالبی، بعد از غذا برای درمان كم خونی مفید است.   • مصرف طالبی برای كسانی كه سل ریوی دارند و یا مبتلا به یبوست و بواسیر هستند، مفید است.   • گرمک ملین است؛ مخصوصاً برای كسانی كه از یبوست می نالند مفید است. • گرمک سرشار از ویتامین های آ و ث و سلولز است.   • گرمک و طالبی، تشنگی را در تابستان تسكین می دهد. • آب طالبی برای نرم کردن پوست مفید است.   مضرات گرمک و طالبی : • افرادی كه مرض قند دارند باید در خوردن طالبی احتیاط كنند و کمتر مصرف كنند. • افرادی كه ورم معده دارند، نباید در مصرف طالبی زیاده روی كنند.   • بعضی افراد ممکن است واکنش های آلرژیک به گرمک داشته باشند.   • افرادی که داروی بتا بلوکر برای بیماری های قلبی مصرف می کنند، نباید زیاد گرمک بخورند چون می تواند با داروهای آن ها تداخل داشته باشد و سطح پتاسیم خون را افزایش دهد.   • مقادیر بالای پتاسیم موجود در گرمک ممکن است باعث تشدید بیماری های کلیوی شود.   گردآوری: بخش آشپزی  . .


بازنشر از : بیتوته

خبرهای مرتبط با