1401\07\07 07:35:10
آموزش پخت مرغ به سبکی جدید با سبزی
طبخ مرغ با سبزیجات یکی از روشهای پخت مرغ است که برای مزهدار کردن مرغ از موادی مثل رب انار، جعفری و گشنیز استفاده میشود و طعم بسیار متفاوتی دارد.
فرارو: طبخ مرغ با سبزیجات یکی از روشهای پخت مرغ است که برای مزهدار کردن مرغ از موادی مثل رب انار، جعفری و گشنیز استفاده میشود و طعم بسیار متفاوتی دارد.
مرغ در سفره ما و همچنین در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئینهای بسیار پر مصرف است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز از آن استفاده میشود.
مرغ در انواع خورشها، پلوها، سالادها، فست فودها و خوراکها استفاده میشود؛ ولی استفاده از آن برای غذای اصلی و به صورت خورش و خوراک رواج بیشتری دارد.

روشهای طبخ مرغ معمولا با رب، زعفران و یا به صورت سرخ کرده است که میتوان گفت همگی به اندازه کافی تکرار شدهاند! توصیه ما این است که روشهای قدیمی طبخ مرغ را فراموش کنید و با ما همراه شوید تا با استفاده از یک روش جدید بتوانید یک مرغ خوشمزه و خوش طعم را برای خود و اعضای خانواده تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه مرغ خوشمزه با سبزیجات همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه مرغ با سبزی
ران یا سینه مرغ: ۳ تکه
پیاز بزرگ: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری
ترکیب جعفری و گشنیز خرد شده: نصف لیوان
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به مرغ
یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذاها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی میخواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جاهایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمتها زودتر مشخص میشود.
اگر این قسمتها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغهایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است.
اگر از مرغهای بستهبندی استفاده میکنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خونآبه نداشته باشد.
نکات مربوط به رب انار

برای طبخ این نوع مرغ سعی کنید رب انار را از فروشگاههای معتبر و یا از کسانی که به صورت خانگی و تمیز رب انار را درست میکنند، تهیه کنید.
نکات مربوط به پیاز

از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و میشود آن را به صورت خام خورد و یا در سالادها از آن استفاده کرد.
طرز تهیه

سیر را هم رنده و با پیاز مخلوط کنید.
حدودا یک ساعت و نیم زمان لازم است.
.
.
بازنشر از : برترینها